LaSonika, SONISONIKA SL, sonoritzacions, disco mòbil, concerts, p.a., equips de so, espectacles, altaveus, taula de mescles, sonorizaciones, disco móvil, conciertos, p.a., equipos de sonido, espectaculos, altavoces, mesa de mezclas,
 
 
LaSònika
 

A LaSònika hem sigut músics abans que frares.

Per això tenim grans amics en el món de la música professional i de l’espectacle.

I et podem proporcionar els artistes que més s’adaptin al teu esdeveniment. I a preus increïbles.

I si no tenim els que tu vols, te’ls busquem i te’ls aconseguim.

 

Et portem el so i qui el fa sonar

Facebook LaSònika

PEPE BAO, millor baixista de l’estat segons la revista Rolling Stone, en solitari presentant el seu disc “Navegando en un mar de olivos” o amb la seva banda O’FUNK’ILLO també amb nou disc; “Sesión golfa”

MARDITOS ROEDORES, amb dos discos al mercat i preparant el tercer. Rumba’n’roll canalla. En petit format o amb tota la seva formació, amb components de la banda de Estopa, Manolo Garcia i d’altres.

CHIVOCHIVATO, la ex-banda de “La cabra mecánica” (“No me llames iluso”) ara toquen amb el cantautor Dani Flaco o amb Daniel Higienico.

Amb el seu reperori com a banda.... o amb els seus solistes.

EL HERMANO MALAQUIAS, banda de les que en diuen “de tribut”.

I ho son tant que calquen el millor directe dels millors temes de la història del rock, hard, progressiu i el pop. Per passar-ho molt bé.

Tenim un bon catàleg de grups de versions, orquestes de ball, bandes de blues, jazz, bossa nova, jam sessions, percussió, dança, Dj’s, animadors, presentadors, pallassos....


Te’n destaquem alguns. Clicant sobre el seu nom pots veure (o sentir) el que t’ofereixen;


TXABI FRANQUESA (monòlegs)

SUBURBIAM (jazz/bossanova/lounge)

BELLINOOR (dança)

CAN PAULET PERCUSSIÓ (percussió i animació brasilera)

LANGA és una superbanda. Ricardo Marín (Los Secretos, Rosario, Miguel Rios...), Nacho Lesko (Manolo Garcia, Nacha Pop, Estopa...), Paco Bastante (Joaquin Sabina, Jorge Drexler o Juan Perro) i Vicente Climent (Esclarecidos, Serrat, Pedro Guerra....),  a un preu accessible.